Vægttab hypnoseterapi Kolding

Hypnoseterapi
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL sundere LIVSKVALLITET

Vægttab hypnose Kolding

Mere end halvdelen af ​​den danske befolkning er overvægtig eller svært overvægtig. Det er en markant stigning på få år. Hvis du er overvægtig, kan kampen mod vægten blive uoverskuelig, og derfor har du en tendens til at opgive at tabe dig. Overvægt kan have uforudsigelige konsekvenser. Hjerte-kar-sygdomme, blodpropper, åreforkalkning, type 2-diabetes og nogle kræftformer. Så hypnose kan være et godt værktøj for dem, der ønsker at tabe sig. Det er både effektivt og skånsomt og giver dig mulighed for at ændre dine spisevaner. Du kan også lægge vægt på motion og bevægelse i din dagligdag, så din motivation styrkes i takt med at du taber dig.

Lavt selvværd?

Overvægt fører ofte til lavt selvværd, pinlig over ens udseende og vægt og har tendens til at leve et lukket liv. Du er også mere tilbøjelig til at blive deprimeret, hvis du er overvægtig. Alle disse parametre er målrettet i behandlingen af ​​overvægt ved hypnose. Og fokus er på et bedre liv og en bedre livskvalitet.

Hypnos vægttab Kolding:

Hypnose er både effektiv og skånsom og en sund behandlingsform, da den ikke har nogen bivirkninger. Da der er mange forskellige årsager til overspisning, kan det generelt være svært at estimere antallet af nødvendige behandlinger, men det er normalt at der skal ca. 3 behandlinger inden afslutning. Men der laves en individuel behandlingsplan og sammen sætter vi mål. Du har også adgang til arkivet af gratis hypnose lydfiler

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg har over 10 års erfaring med behandling af fedme og vægttab. Og mine målrettede behandlinger, specifikke for hver enkelt klient. Jeg har haft stor succes med vægttabsbehandling. Jeg bliver ca. fire gange årligt testet af kollegaer på området og jeg holder mig ajour med information om dette felt sammen med andre kurser.

Har du spørgsmål om vægttab? Du kan altid ringe til klinikken på 30502503, jeg tager telefonen hver dag fra 9-21. Du kan også maile til jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Kolding
vægttab Kolding