Behandling af depression hypnose Fredericia

hypnose behandling
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL ET ØGET SELVVÆRD OG LIVSKVALITET

Hypnoseterapi mod depression Kolding

J-hypnose, har over 10 års erfaring med behandling af depression med hypnose, og med fremragende resultater. Hypnose mod depression er effektiv til at få dig til at føle dig bedre og ude af depressionens kløer. Dette er en lidelse, der rammer ca. en halv million danskere i løbet af ens levetid. Depression er både alvorlig og nedsætter livskvaliteten, mens den varer. Du ved aldrig, hvor længe en depression varer. Hvis du tidligere har haft depression, er chancerne for at den vender tilbage fordoblet. Der er mange måder at behandle denne tilstand på, fra medicin til kognitiv terapi.  Kvinder har dobbelt så ofte som mænd en tilbøjelige til at få depression. Du skal altid tale med din læge, hvis du har selvmordstanker, og hvis tankerne bliver så voldsomme, at du ikke kan styre dem, skal du kontakte den nærmeste psykiatriske skadestue.

Hypnoseterapi depression:

Med milde depressive symptomer, såsom træthed, tristhed og ked af det her, har mange mennesker en tendens til at slå det hen. Det er vigtigt at gøre noget ved symptomerne – jo tidligere du opdager en lidelse og behandler den, desto mindre er sandsynligheden for, at den bliver til en alvorlig depression. Depression er klassificeret fra mild depression til svær depression. Når du lider af lettere depression, er hypnoterapi en effektiv behandling, og du vil få en øjeblikkelig ændring i dine symptomer. Og tager du antidepressiva, er hypnose et godt supplement. Har du spørgsmål vedrørende Kolding Hypnoseterapi for Depression, kan du altid kontakte J-hypnose på 30502503 eller mail jacob@j-hypnose.dk. Der er telefontid, weekender og aftener, så man kan altid komme i kontakt.

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg har stor erfaring med behandling af depression med hypnose, og har arbejdet målrettet i over 10 år i egen klinik i Vejle, jeg kan også behandle privat i Kolding. Flere gange om året er jeg underlagt peer-kvalitetstests og holder mig opdateret på banen både hvad angår kurser og terapi. Har du spørgsmål vedrørende depression Hypnose kan du kontakte mig her, på mail eller på telefon  30502503

Hypnose Kolding
Depression hypnose Kolding