Slip for din fobi

Hypnoseterapi fobi Kolding

Ved J-HYPNOSE
VEJEN UD AF FOBIENS GREB

I over 10 år har jeg behandlet fobier I min hypnoseklinik med rigtig gode resultater. Hypnose mod fobi er en yderst effektiv og skånsom behandlingsform, og du vil mærke resultaterne med det samme.

Hvad er fobi?

Denne lidelse er en form for irrationel angst, der måles i forhold til det, du er besat af. Vi ved alle, at edderkopper ikke er farlige, men for folk med fobier er det ikke en følelse, man sidder med. Som regel opstår agorafobi fra barndommen, hvor ens forældre kan være blevet “smittet” med araknofobi. Denne angst er permanent i os og kan udvikle sig. Hjernen signalerer at flygte, og denne flugtmekanisme bruges, når den er i fare, og er derfor meget vigtig at have i farlige situationer. Det er dog ikke hensigtsmæssigt pludselig at gå i panik, når man ser en edderkop. Lidelsen kan være meget hæmmende i dagligdagen, hvor man kan undgå forskellige situationer, fordi man er bekymret for noget, og nogle bliver hjemme, hvis de bliver spurgt, hvor der kan være edderkop eller noget, man skal være bange for.

Hvordan behandles fobi med hypnose?

Hypnose Kolding ved J-hypnose har god erfaring med denne behandling, og er i høj grad helbredende for fobier. Normalt skal man igennem en eller to behandlinger og så kan man leve et helt normalt liv, hvor man ikke længere er styret af lidelsen. Det er vigtigt at gøre noget ved denne lidelse, da den kan være invaliderende og meget ubehagelig. Du risikerer også at give fobi videre til andre mennesker, ofte børn, som vil opleve det samme senere i livet. Hvis du har spørgsmål om fobier og behandling, kan du sende en mail jacob@j-hypnose.dk til mig eller ringe på 30502503, så vi sammen kan tale om dine specifikke udfordringer. Lær mere om lidelsen her

Hypnose Kolding
Fobi hypnose Kolding