Hypnose lavt selvværd Kolding

Hypnoseterapi Kolding
Ved J-HYPNOSE
Øget selvværd og livskvalitet
HYPNOSEBEHANDLING AF LAVT SELVVÆRD

I over ti år har jeg behandlet mod lavt selvværd med hypnose i min klinik. Hypnose er en yderst skånsom og effektiv behandlingsform for netop dette problem. Manglende selvtillid selvværd kan vise sig på mange forskellige måder. “Hvor mange mennesker kan lide os”. Manglende selvtillid kan være negative tanker om dig selv eller tro, at du er dum eller uintelligent. Det kan spores tilbage til din barndom, uanset om du blev mobbet eller holdt udenfor i skolen eller af en tæt på dig. Du kan også blive kritiseret af din partner, der holder dig i deres hænder. Uanset årsagen kan lavt selvværd helbredes med hypnoterapi.

LIDER DU AF LAVT SELVTILLID OG SELVVÆRD?

Du bør altid behandle tilstanden, så snart du har været igennem den i et stykke tid, jo tidligere behandlingen er, jo større er chancen for hurtig og effektiv behandling. Det er vigtigt at gøre noget ved problemet, da det i sidste ende kan blive til depression eller i nogle tilfælde angst. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, om du er udsat for lavt selvværd. Hypnoterapi mod dette er både effektiv og beroligende. Under den dybdegående forsamtale følger jeg op på problemstillingen og finder sammen en løsning, der fungerer for dig. De fleste tilfælde kan behandles med 2 eller 3 behandlinger. Kontakt klinikken på 30502503. Og er du i tvivl om, hvorvidt hypnose er noget for dig, skal du absolut kontakte mig, jeg kan kontakte dig indtil kl. 21.00. Du kan også planlægge en gratis forudgående konsultation, så du kan vurdere, om hypnose er det rigtige for dig. Du kan også udforske mine gratis hypnosefiler.

Hvorfor vælge mig?

Jeg har meget erfaring med at beskæftige mig med dette emne og har målrettet det i over ti år. Jeg har et omfattende netværk af terapeuter og estimatorer. Fire gange om året vurderes jeg og evalueres af mine kolleger af kvaliteten af ​​mine behandlinger. Du kan læse mere om lavt selvværd HER. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på  30502503 eller på e-mail jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Kolding
lavt selvværd Kolding