sukkertrang med hypnoseterapi

Hypnose behandling Kolding
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL øget LIVSKVALITET og energi

Hypnoseterapi Kolding

Det er meget svært at slippe af med sukkertrangen. Over 10 år har jeg erfaring med behandling af sukkertrang. Dette er en af ​​mine nøglefærdigheder, med masser af positiv feedback.

Afhjælp sukkertrangen med hypnose

Har du lyst til sukker efter at have spist? Trænger du til noget sødt, når du er træt? Eller får du hovedpine, hvis du ikke får din daglige mængde cola? Og din lyst til dukker får dig til at få svedeture?

Hypnose mod sukkertrang Kolding: J-hypnose har udviklet en effektiv procedure mod sukkertrang, som omfatter to hypnosebehandlinger, adgang til gratis lydfiler og de hypnose behandlinger du har brug for efterfølgende. Denne proces er vævet sammen, så den har en yderst positiv effekt, og resultaterne er gode og langtidsholdbare.

Hypnoseterapi sukkertrang Kolding:

Mere end halvdelen af ​​den danske befolkning er i øjeblikket overvægtig eller disideret fede, og flere og flere oplever dette problem. En af de mulige årsager er sukkertrang. Når du er modtagelig for sukker i lang tid, kan det have dødelige konsekvenser for dit helbred. Type 2-diabetes (aldersdiabetes) Åreforkalkning og blodpropper er også blandt de sygdomme, man kan få, hvis man indtager for meget sukker. Mange livsstilssygdomme kan være dødelige, så du skal tage affære, hvis du føler, at du indtager for meget sukker. Sukker, hvis det indtages i lang tid, kan være vanedannende. Det er belønningscentret, der aktiveres, når man vænner sig til sukkeret, og signalstofferne frigives som belønning.

Afhjælp sukkertrangen

J-Hypnote: I min egen klinik har jeg i over 10 år behandlet sukkertrang og -vaner med stor succes. Dette er et godt tilrettelagt forløb efter dine behov. Hvis sukkertrang ikke er dit hovedproblem, kan du også have gavn af vægttabsterapier og i nogle tilfælde gastric-band hypnose.

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg erfaringsudveksler  jævnligt med kollegaer på området og holder mig opdateret med information indenfor området, herunder med kurser. ca 4 gange om året bliver jeg visiteret af andre kollegaer og mine behandlinger bliver løbende evalueret. Hvis du har lyst, kan du også dykke ned i mit arkiv af gratis hypnose-lydfiler her. Du er altid velkommen til at kontakte mig i hypnoseklinikken på  30502503 eller jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Kolding
sukkertrang