INFORMATION

Passion never dies. It grows.

Velkommen til J-hypnose – Kolding hypnose. Jeg har min klinik i centrum af Vejle, i behagelige og rolige omgivelser. Derudover behandler jeg i privat, indtil jeg finder en fast, privat klinik i Kolding. Klinikken i Vejle ligger ca. 5 min gang fra banegården, og mulighed for at parkere ved døren. For mig er det vigtigt, at miljøet er trygt og der vil også være mulighed for at få en pårørende med, hvis det ønskes.

Prisen for første behandling er 1200 DKK og 1000 DKK for anden behandling. Der er forskellige forløb – rygestop, sukkertrang, som koster 2000 DKK. Der vil altid være masser af tid afsat, så du ikke føler, at du skal ud af døren, før du er færdig og alle spørgsmål besvaret. Et behandlingsforløb varer normalt ca. en time. Har du et behov, kan du også komme til en forsamtale, helt gratis. Der vil være god tid efter behandlingen til eventuelle spørgsmål. Ved udeblivelse eller afbud mindre end 24 timer i forvejen skal hele behandlingen betales. Du kan finde behandlingsfiler og lydfiler på hjemmesiden. De kan stå alene eller bruges som et supplement til behandlingen.

Du vil også finde information om underholdning og shows. Har du spørgsmål til behandling eller hypnose generelt, kan du altid kontakte mig på 30502503 eller skrive en e-mail: jacob@j-hypnose.dk

Klinikken er beliggende Ørstedsgade 22B 3.th 7100 Vejle.