Find vejen til forandringer der vare livet for et øget velvære - alt starter her

Hypnoseterapi og hypnose Kolding

I over ti år har jeg praktiseret hypnose og hypnoterapi Kolding i min klinik i Vejle. Behandlingerne er både effektive og skånsomme og jeg behandler forskellige livsstilsproblemer såsom vægttab, sukkertrang, rygeafhængighed og forskellige psykiske udfordringer. Hypnoterapi har en øjeblikkelig og langvarig effekt. Ved hver klient foretages en individuel vurdering forud for behandlingen. Vurderer jeg, at hypnose ikke er løsningen, vil jeg henvise en anden aktør.

I løbet af de sidste mange år i min egen klinik, har jeg oparbejdet et væld af erfaringer inden for hypnoterapi. Hypnoseklinikken ligger roligt og trygt i hjertet af Vejle, kun fem minutter fra banegården og med mulighed for parkering lige uden for døren. Det er også muligt at behandle privat i Kolding. Nedenfor kan du se nogle af de omhandlede ting.

Hvis du støder på en udfordring, der ikke er beskrevet nedenfor eller på fanen Behandlinger, skal du endelig kontakte mig, så vi sammen kan diskutere dine specifikke problemer. På denne side kan du også finde et bibliotek med gratis hypnose lydfiler, der enten kan stå alene eller bruges som en del af en behandling.

Hypnose sukkertrang Kolding?

hypnose mod Vægttab og Sukkertrang

Hypnose til vægttab kan være yderst effektiv. Der foretages ændringer i forskellige parametre. Det er blandt andet muligt at fremkalde mæthedsforandringer, så man meget hurtigere føler sig mæt. Du kan også ændre din sukkertrang med hypnose eller behovet for et hurtigt kalorieindtag. Uanset om det er sukker eller hvidt brød. Ikke to klienter er ens, så der vil blive brugt ekstra tid på den første behandling, så I sammen kan udarbejde en behandlingsplan og forventninger.

Rygning - usundt og dyrt

Hypnose rygestop Kolding

J-hypnose har udarbejdet et rygestopforløb, som omfatter to behandlinger af med ca en ugers mellemrum og fri adgang til et bibliotek med gratis hypnosefiler. Derudover kan yderligere behandlinger være tilgængelige, hvis behovet opstår, disse behandlinger er gratis, når du har gennemført dit rygestopforløb.

Hypnose angst Kolding?

Terapi mod angst

Der findes mange forskellige typer af angst, lige fra generaliseret angst til enkeltfobier, og hypnose mod angst er en effektiv behandling for de fleste typer. Hvis du har “milde” tilfælde af angstsymptomer, vil en eller to behandlinger være tilstrækkeligt. Hvis du har spørgsmål til behandling angst med hypnose, så tøv ikke med at kontakte mig.

Angsten for edderkopper - araknofobi

Behandling af fobier er effektivt, og hypnose behandling af fobier er særlig effektiv. Fobien er sjældent en rationel tilstand, men den kan være ret ubehagelig, og derfor kan hypnoterapi være effektiv. Hvis du ønsker mere information, så tøv ikke med at kontakte mig.

Øvrige hypnosebehandlinger

Så udover de nævnte hypnosebehandlinger er der mange andre problemer, som kan behandles med hypnose. Alkoholproblemer, manglende sexlyst, jalousi og meget mere. Du kan kontakte for mere information eller spørgsmål. Husk, at hvis din tilstand er så alvorlig, at du ikke kan se dig ud af den eller overvejer livet, skal du kontakte din egen læge eller den nærmeste skadestue.

booking Kolding

eickhardt

30502503