gastric-band hypnose

Hypnose Kolding
Ved J-HYPNOSE.DK
VEJEN TIL ØGET SELVVÆRD OG VÆGTTAB

Hypnoseterapi gastric-band Kolding

I mere end 10 år har jeg mestret begrebet “gastric-band” og har brugt behandlingen med stor succes. Gastric banding er en hypnotisk behandling til personer med svær overvægt og er især effektiv for dem, der ønsker at tabe sig radikalt.

Gastric-band hypnose:

Ikke mange mennesker i Danmark arbejder med gastric-band hypnose. Behandlingen er til svært overvægtige mennesker, der har prøvet mange måder at tabe sig på. Med et gastric-band træder du til og ændrer dramatisk din mæthedsfornemmelse, så du føler dig mæt med små portioner og nærmest føler ubehag, hvis du spiser mere. Denne behandling er meget effektiv og bør kun bruges til dem, der er overvægtige og betragter gastrisk bypass-operation som den eneste sidste udvej. Behandlingsforløbet kombineres med klienten og er et højintensitetsforløb på ca. 6 behandlinger. Hver klient modtager en behandlingsplan og forskellige parametre måles ved hver konsultation. Alt fra BMI (body mass index), fedtprocent, muskelmasse og meget mere.

Hypnose vægttab med Gastric-band Kolding

Ikke alle klienter er i målgruppen for denne behandling, men kun har brug for en lille ændring i vaner. Det kan være trang til kager, is eller sodavand (sukkertrang). Dette er den mest almindelige behandlingsform – hvis du blot ønsker en lille forandring, der kan have stor betydning for din velbefindende og dit helbred, kan hypnose være yderst effektiv. Jeg har målrettet disse gastrisk hypnose behandlinger og udviklet denne behandling gennem flere års erfaring, og jeg beskæftiger mig med hypnose for at få de effektive resultater af gastric-band hypnose.

Hypnose gastric-band Kolding:

Jeg har stor erfaring med hypnose behandlinger, og over 10 år i egen hypnoseklinik i Vejle behandlet med stor succes. Dette er ikke en succes, der kommer af sig selv, jeg opdaterer konstant information og forbedrer mine hypnoterapi-færdigheder. Ca 4 gange om året er jeg blevet kontrolleret og evalueret af kolleger i branchen. Har du spørgsmål? Du kan altid kontakte mig,  og hvis du har spørgsmål til gastric-band, på 30502503 eller udfyld min kontaktformular. Jeg er også tilgængelig uden for normal åbningstid.

Hypnose Kolding
Vægttab hypnose Kolding