hypnose Behandling af eksamensangst

Hypnose behandling Fredericia
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD
Eksamensangst hypnoseterapi Kolding

Mange kender følelsen af ​​angst før en eksamen. For nogle mennesker bliver nervøsiteten til reel eksamensangst, som kan være ekstremt mentalt hæmmende og invaliderende i den situation, man skal præstere. Få dage før eksamen har du problemer med at sove, rystende hænder og hjertebanken. Det er ikke kun eksamener, der kan give angst. Også hvis du skal optræde i andre sammenhænge, ​​som hvis du skal holde en tale, kan du blive stresset og have svært ved at udtale ord, som du forventer. Det kan også være, hvis du skal holde oplæg på arbejdet, eller skal præstere, såkaldt præstationsangst.

hvordan får man eksamensangst?

Mange af dem, der kommer i klinikken til behandling for angst, forklarer, at der skete noget i deres liv, som udløste angsten. Ofte noget simpelt eller hverdagsagtigt, og vi lod det blive større og større med alderen. I sidste ende er det så slemt, at man ikke kan styre det. Det store pres, som mange unge oplever i dag, har også en væsentlig betydning for angsten. Presset kommer fra en række forskellige steder, både fra sociale medier, men også fra det igangværende karakterræs, hvor kun de bedste er gode nok. Det kan være en meget usund kultur, hvor flere og flere unge bekymrer sig om eksamen.

Hypnosebehandling eksamensangst Kolding

Jeg har behandlet mange mennesker med eksamensangst og har haft store resultater. Det kræver normalt kun en eller to hypnosebehandlinger mod eksamensangst, så er du i et mere kontrollerbart stadie, og du mærker ikke de “sorte klapper” mere og du stopper helt op og puster ud. Du kan præsentere det, du har planlagt, og have de nødvendige midler til at gå til eksamen. Jeg har behandlet eksamensangst med hypnose i over ti år og har derfor stor erfaring. Har du spørgsmål til denne behandling, er du meget velkommen til at kontakte mig på 30502503 eller mail: jacob@j-hypnose.dk. Du har også adgang til mit bibliotek med gratis hypnose lydfiler.

Hypnose Kolding
Eksamensangst Kolding