Professionel hypnoseterapi mod angst

Hypnoseterapi
Ved J-HYPNOSE
Kom ud af angstens greb
hypnoseterapi angst:

J-hypnosis er en anerkendt hypnoseklinik i Vejle og har over 10 års erfaring med behandling af angst. Hypnoterapi er en meget effektiv og skånsom behandlingsform. Der er flere typer af angst:

Panik-angst:

Panikangst kommer pludseligt og uden varsel, og denne type angst er som regel enkeltstående. Denne tilstand kan være ekstremt ubehagelig og svær at definere. Hypnoterapi for panikangst behandles normalt over to sessioner, og i langt de fleste tilfælde er behandlingen varende. I over 10 år har jeg behandlet panikangst i min hypnoseklinik i Vejle, jeg hjemmebehandler i Kolding.

Generaliseret Angst

Generaliseret angst: Dette er en hyppig tilstand, og for de fleste mennesker er den svær at identificere. Det kan afhænge af situationer lige fra milde til meget voldsomme. Hypnoterapi ved generaliseret angst er meget effektiv og inden behandlingen er der en dybdegående samtale. Generaliseret angst behandles normalt i 2-3 behandlinger. Tøv ikke med at kontakte J-hypnose for mere information. Hypnoterapeut Kolding hos J-HYPNOSE, tager på besøg i hjemmet uden ekstra omkostninger.

Andre former for Angst

Ud over de beskrevne angsttyper er der mange andre typer og træk ved lidelsen, som kan være: Åndenød, brystsmerter, svimmelhed, svedtendens, hjertebanken mv. De fleste tilfælde af angst kan behandles med hypnoterapi. Men i nogle tilfælde kan medicinsk behandling være nødvendig. Jeg opfordrer altid mine klienter til at kontakte deres læge, hvis symptomerne er utålelige og voldsomme. Kontakt venligst klinikken, hvis du ønsker mere information om angstbehandling.
 
Hypnoterapi. Disse behandles oftest for:
 
Eksamensangst. Hypnoterapi mod eksamensangst er almindelig, og denne angst behandles ofte af unge, der forbereder sig til eksamen for første gang. Det sker dog også i voksenalderen, når man skal optræde, holde tale eller tage initiativ til et møde, hvor angsten kan tage overhånd.
 
Frygt for nåle: Mange mennesker er bange for nåle, især når de har brug for en vaccine eller blodprøve. Frygten for nåle behandles effektivt med hypnose.
 
Fobier: Fobier er en forholdsvis mild form for angst, der også behandles med hypnose, du kan læse mere om fobier her.

Hvorfor vælge J-hypnose?

Ud over de beskrevne angsttyper er der mange andre typer og træk ved lidelsen, som kan være: Åndenød, brystsmerter, svimmelhed, svedtendens, hjertebanken mv. De fleste tilfælde af angst kan behandles med hypnoterapi. I mange år og med min store erfaring med behandling af angst har jeg gjort dette med succes i over 10 år. Jeg har et godt netværk af behandlere, og jeg holder mig selv opdateret. Jeg bliver visiteret af kollegaer flere gange om året og behandlingerne evalueres.

Har du spørgsmål: Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig på 30502503 eller mail jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Kolding
angst hypnose Kolding